Saturday, January 14, 2012

10 Oameni de Valoare


autor: www.adriancostea.net10 Oameni de Valoare pentru Constanta” este un eveniment ce are loc anual si poarta marca Asociatia Clubul Isis, sustinut de catre Spitalul Privat Isis. Evenimentul reprezinta o recunoastere publica a reusitelor unora dintre cei mai valorosi oameni ai tarii care au contribuit la dezvoltarea economica si social-culturala a orasului -port Constanta. In cadrul evenimentului sunt recunoscute personalitati care, dand dovada de profesionalism si conduita morala in activitatea pe care o desfasoara, se constituie in modele pentru societatea romaneasca.


Despre constructia brand-ului "10 Oameni de Valoare pentru Constanta":
Am construit logo-ul astfel incat sa se pastreze asocierea imagistica a coroanei de lauri. Forma este alcatuita din 10 elemente (5 de o parte si de alta) ce reprezinta frunze si pene (teluric vs. celest). Este astfel reprezentata o evolutie de regn, adica premiate in cadrul galei acele persoane care si-au depasit conditia profesionala mediocra si se situeaza pe un nivel al excelentei.
Sloganul campaniei si al evenimentului este "Reconstructia morala continua". Evolutia profesionala nu se doreste a fi disociata de moralitate. Cei mai buni profesionisti devin exemple de urmat si prin inalta conduita morala, capacitatile profesionale fiind puse mai ales in slujba binelui comun.